Фолиата за стъкло намаляват избеляването на тапицерията в колата ви.

Аксесоарите за автомобили стават все по-разнообразни и ни дават все по-интересни възможности и решения на проблемите, с които рано или късно се сблъскваме. Един от революционните аксесоари в последно време се оказа фолиото за стъклата, което не само придава по-загадъчен и стилен външен вид на колата ви, но и предпазва тапицерията вътре в нея и таблото от избледняване и съсипване от вредните слънчеви лъчи.

В момента все по-голяма част от шофьорите прибягнаха до това иновативно решение и усетиха предимството му. Въпросното фолио ви дава собствен стил и класа, предпазва ви от любопитните погледи и ви дава невероятен комфорт. То предпазва като цяло вътрешността на колата ви от UV лъчите напълно, но само колата а и вас самите и спътниците ви. Разликата когато се водите в автомобил без така наречените „затъмнени“ стъкла и в такава с фолио е голяма. Когато има поставено такова фолио на стъклата не усещате слънчевите лъчи да изгарят кожата на ръцете и част от краката ви, в колата не е толкова горещо и задушно в горещините и така комфортът става наистина значителен.

Ако все още не сте предприели стъпката да поставите фолио на стъклата на возилото си е добре да предприемете тази стъпка и да усетите разликата. Ако не искате да затъмнявате стъклата си можете да се възползвате и от прозрачно фолио, което има същите действия и по-добре от това да няма фолио.

Интересното, което трябва да знаете е, че автомобилното фолио е термосвиваемо и самозалепващо се и можете и само да го поставите на стъклата си без никакъв проблем дори сами, но е по-добре да се доверите на специалисти, които си знаят от работата и няма да го повредят. Такива монтажисти има в почти всеки един град и за това е по-важно да изберете правилното фолио, което е качествено.